Amb només tres abstencions i deu vots en contra dels 224 clubs pressents l'assemblea de la Federació Catalana va aprovar ahir el pla econòmic i de gestió fins al 2020 amb la novetat que el president, Andreu Subies, passarà a ser professional i tindrà un sou. Aquest 2016, Subies cobrarà 50.000 euros i els tres següents 120.000.

En un assemblea que s'esperava més calenta per les darreres informacions sobre irregularitats per controlar les votacions a la FCF, els clubs presents van donar un ampli suport a Subies, que no va tenir problemes per aprovar tot el que va presentar. En el seu parlament, el president de la federació va definir les informacions d'irregularitats «d'atac al futbol català» i va apel·lar a la seva gestió dels últims sis anys, que ha servit per «millorar la situació econòmica i esportiva» de la FCF. Subies creu que el nou escenari amb la professionalització del seu càrrec servirà per «garantir l'estabilitat de la Federació Catalana de Futbol».

En l'assemblea d'ahir també es va anunciar que l'històric secretari general de la FCF, Alberto Baza, amb 47 anys treballant a l'entitat, deixa la federació.