Un resultat que reflecteix la diferència entre els dos conjunts en el partit avançat corresponent a la jornada 13. Aquesta és la sensació del Bordils després del matx disputat a la pista del Palma del Río (31-17). Un duel en què els locals van demostrar ben aviat les ganes d'imposar-se de forma clara (5-0). Els homes de Pau Campos van saber sobreposar-se al mal inici i van neutralitzar el marcador (5-5). A partir de llavors, els locals van poder ampliar progressivament el seu domini amb un marcador que se situava set gols favorable al Palma del Río (17-10).

Les baixes de Marc Prat, Arnau Palahí, David Masó, Enric Pedraza, Gerard Farrerons, Sergi Mach i Jordi González deixaven el conjunt verd-i-blanc sota mínims i sense primera línia, gairebé. Un fet que va castigar el Bordils en un exigent partit en què els gironins no van deixar de lluitar en cap moment. "Hem fallat massa llançaments senzills, tot i així estic content amb el treball de l'equip en un dia que estàvem sota mínims", assegurava Pau Campos sobre la sitació amb la qual els gironins es van presentar davant el Palma del Río.

Els set gols de diferència a la mitja part es van ampliar a la represa, ja que el Bordils va jugar durant diversos minuts amb inferioritat numèrica a causa de les exclusions en una actuació arbitral desmesurada cap als dos conjunts. Un desavantatge de dotze gols que es va mantenir practicament fins al final de l'enfrontament, si bé en els darrers minuts els locals van poder ampliar la diferència final fins als catorze gols.

Aquest fet va castigar definivament els gironins, que van veure com passaven a perdre d'onze gols en pocs minuts (21-10) després del pas pels vestuaris. "Les exclusions ens han perjudicat excessivament a l'inici de la segona meitat i ens han deixat totalment fora de combat, lamentava Campos sobre l'actuació arbitral envers els dos conjunts. Amb aquesta desfeta el Bordils es manté a la zona mitjana de la classificació amb 3 victòries, 2 empats i 4 derrotes en nou enfrontaments.