bisbal bàsquet-sant cugat, 56-60

BISBAL BÀSQUET. CINC INiCIAL: Castillo (13), Soler(5), Mitjà (9), Nieto (10), Oliva reseRves: Macau, Vilà (3), Poch (6), Jacomet (5), Curto (5) i Sansabrià.tirs lliures: 1/4. triples: 9 ( 1 Castillo, 1 Vilà, 1 Soler, 3 Mitjà, 1 Nieto, 1 Jacomet, 1 Curto), faltes personals: 24. Eliminat Soler. ? SANT CUGAT. CINC INiCIAL: Fernandez (8), Antoni (12), Bas (9), Cosials (11), Patrick reseRves: Costa (2), Sanauja (12), Soler, Riera (4), Llanso. A Àrbitres: Berasaluce Ortiz i Vinyoles Ramia. P PARCIALS 1 16/13 2 32/23 3 43/45 4 56/60

El Bisbal va caure davant el Sant Cugat en un matx en què els gironins dominaven durant els primers vint minuts de partit. Al descans els homes de Joan Ferrer van marxar amb una renta de 9 punts (32-23). A la represa un canvi de defensa dels visitants i un major encert del Sant Cugat els va permetre capgirar el marcador. Els darrers minuts partit el Bisbal Bàsquet va anar retallant diferències en el marcador amb el suport del públic fins a situar-se a tan sols dos punts(56-58). Al final, als gironins els va faltar temps per culminar la remuntada i van sumar la tercera derota en sis partits

sant narcís-mataró, 90-91

St NARCÍS. CINC INiCIAL: Pons (5), De Pedro (16), Ballell (28), Isaac (9), Pujolras (8). reseRves: Paulí, Valerin (8), Coll (5), Juscafresa (5), Barrasa, Boadella (7), Comellas.tirs lliures: 5/10. triples: 7 (5 Ballell, 1 Bernat, 1 Boadella), faltes personals: 32. Eliminat Pujolras. ? MATARÓ. CINC INicIAL: Smith (31), Hermoso (13), Franch (15), Fic, Rubio (22). reseves: Vazquez, Forcada, Jensen (10). tirs lliures: 14/28 triples: 6 (3 Rubio, 3 Smith). faltes personals: 17. Cap Eliminat. A Àrbitres: Casas Gallego i Frias Delgado. P PARCIALS 1 18/14 2 20/21 3 15/14 4 15/19 P 12/12 P10/11

El Sant Narcís va caure per un punt davant l'únic equip de Copa Catalunya invicte després de sis jornades, el Mataró Parc Boet. Un equip en el qual figura el germà de Ricky Rubio entre altres jugadors de gran nivell. Els gironins van ?realitzar un partit molt intens ?competint de tu a tu davant un equip cridat a ocupar les posicions capdavanteres de Copa. El Sant Narcís dominava 38-35 al descans i la igualtat es va mantenir a la represa, amb els gironins mantenint-se a un bon nivell en àmbit defensiu i ofensiu que els va permetre forçar la pròrroga. Un empat al final dels primers cinc minuts extres va forçar la segon pròrroga, amb els homes de Jordi Moncanut disposant d'una pilota per forçar una nova pròrroga o endur-se la victòria, però no ho van aconseguir.