FARNERS-AVIÀ, 1-2

FARNERS: Gabi, Adria Salas (Riki Sua, min. 46), Yaya (Sanding, min. 79), Pitu Riart, Muniesa (Negre, min. 46), Nierga (Criado, min. 58), Gerard Muñoz Toni Rossell, Joel Salas Miquel Juan i Fajardo. ? avià: Porcel, Liria, Peñalvia, Torres, Gorrea, Criado, Morell, Ruiz, Poveda (Delgado, min. 75), Claret (Guijarro, min. 44) i Pintó (Hernandez, min. 62). G golS: 0-1, min. 21, Ruiz; 1-1, min. 44, Muñoz; 1-2, min. 89, Delgado. A àrbitre: Llopart Carbo. Va amonestar amb targeta groga a Nierga i Salas (Farners), a Pintó, Poveda, hernandez, Ruiz, Becerril, Lopez i Guijarro (Avià). Va amonestar amb doble targeta groga a Negre (Farners) i vermella a Torres (Avià). E ESTADI: Municipal de Santa Coloma de Farners.

El Farners va perdre davant l'Avià en un matx amb aproximacions de perill per part dels dos conjunts a la primera part. Els visitants es van avançar amb una diana al minut 21 en una de les constants pilotes penjades. Gerard Muñoz va empatar d'esperó just abans del descans. El Farners va jugar amb superioritat durant més de 45 minuts però no ho va saber aprofitar. L'Avià generava més sensació de perill i ho va materialitzar al minut 94 rematant de cap una centrada que situava el definitu 1-2.