VILAFRANCA-CITYLIFT GIRONA, 4-4

VILAFRANCA. Arellano, Galán, Joan, Palau i Fernández -cinc inicial-. També Cusachs, Marc, Rodríguez i Ferrer. ? CITYLIFT Girona. Llaverola, Pelícano, Gómez, Borja Ramon i Hernández -cinc inicial-. També David Carles, Canet, Bolcato i Manel Garcia. G GOLS: 0-1, min. 11, Hernández; 1-1, min. 21, Marc; 2-1, min. 33, Rodríguez; 3-1, min. 40, Joan; 3-2, min. 42, Manel Garcia; 4-2, min. 43, Palau; 4-3, min. 44, Pelícano; 4-4, min. 46, Pelícano (f.d). A Àrbitres: Josep Gómez i Gil Rubén. Faltes: 12-14.

Després de dues derrotes consecutives, el Citylift Girona tenia clar que havia de tornar de Vilafranca amb algun premi, per poc que fos, sota el braç. Tot i un inici prometedor, amb un gol d'Hernández i uns primers 25 minuts on els gironins, per ocasions, van merèixer marcar alguna diana més, els vilafranquins van empatar el duel abans del descans i això va fer que a la represa, els de Ramon Benito féssin un pas enrere.

"A la segona part hem començat malament i ells han aprofitat els nostres errors", afirmava el tècnic del Girona. No obstant això, i amb un 4 a 2 en contra a falta de menys de 10 minuts per al final, l'equip blanc-i-vermell s'ho va creure. "Hem apujat el llistó i hem empatat. Hem tingut aquell punt de sort, potser el que ens ha faltat en els últims partits", afirmava Benito. Raúl Pelícano, amb dos gols, posava l'empat a quatre al marcador i permetia a l'equip sumar un punt.