SARRIÀ- ST ESTEVE SES ROVIRES, 27-24

augi sarrià: Guitart, Suarez (2), Portulas (3), Palomeras (2), Fina (3), Junquera (1), Arnau 81), Ballester (2), Rovira (3), Esain, Moreno, Lozano (6), Arnau (3), Diaz, Torres (1). ? SANT ESTEVE SES ROVIRES: Perez, Cabello (7), Sesplugues (2), Gracia (2), Folch (1), Vilaplana, navarro (2), Lluis, Lorente, Pujol (4), Millan, Ridao (1), Falguera (1), Domingo 81), Escudero, CAllaza (3). A Àrbitres: Escoda Perez i Sanchez Bordetas. P PARCIALS: 1-0, 4-3, 7-4, 9-6, 11-9, 13-11 -descans- 16-12, 19-15, 21-16, 23-19, 24-22, 27-24. P Pavelló: Pavelló Esportiu Sarrià. Bona entrada a les grades de la instal·lació.

L'Augi Sarrià segueix en un gran estat de forma i va aconseguir superar el Sant Esteve Ses Rovires per un ajustat 27-24 en un matx en què els gironins sempre van dominar en el marcador amb diferències que van oscil·lar entre els tres i quatre gols. Els visitants, però, no van abaixar els braços i van vendre cara la seva pell, situant-se a dos gols a falta de cinc minuts per al final. El Sarrià, però, va sumar la vuitena jornada consecutiva sense perdre i es manté líder en solitari a Primera Nacional, on fins ara és el gran dominador.