Fa unes setmanes, allò que era una missió impossible, guanyar a fora, ha quedat en l'oblit perquè amb els dos triomfs consecutius lluny de Palamós, a Gavà (0-2) i el passat dimecres a Sabadell (0-3), el Llagostera ha espolsat els fantasmes que arrossegava des de temps immemorials i avui, en el segon partit consecutiu a domicili, intentarà enllaçar el tercer triomf seguit a fora.

Per al partit d'avui al camp del Llevant B (12 h), aconseguir la sisena victòria de la temporada, a banda d'enfonsar un xic més al pou els valencians, per als del Gironès suposaria fer un altre pas de gegant cap a l'objectiu de situar-se entre els capdavanters de la classificació. En aquests moments els d'Alsina tenen la quarta plaça a només tres punts de distància. Per a Oriol Alsina, el partit d'aquest migdia davant el penúltim classificat porta l'etiqueta de màxima dificultat i caldrà actuar amb els cinc sentits ben activats si volen els tres punts. "Esperem seguir amb la bona línia a fora, però a la Segona B la igualtat és màxima i pots perdre a qualsevol camp independentment de la classificació del rival", destacava el tècnic.

Alsina valora positivament l'actual vuitena posició del seu equip perquè "estem tirant endavant tot i les absències que hem patit de jugadors importants per culpa de les lesions i sancions". Per al partit d'avui, Alsina activa el senyal d'alerta perquè, tot i la posició de descens dels valencians, "el Llevant fa vuit jornades seguides que no perd i en els últims quatre partits no ha encaixat cap gol", això el converteix, diu el d'Arenys, "en l'equip menys golejat del grup".

Els del Gironès recuperen Nando Quesada, alta després d'un llarg període lesionat, i Marc Martínez, baixa a Sabadell per sanció. D'altra banda, Rodri, Vivi, Diego Jiménez i Rafa Jordà ja es troben a la recta final de la recuperació i en breu podrien estar a disposició d'Oriol Alsina.