BENCRIADA-GEIEG GVC GAESCO, 58-55

BENCRIADA. CINC INiCIAL: Trabal N (4), Llagostera (11), Trabal H. (4), Thio (8),Compte (4). reserves: Gallegos, Ferreiro (15), Ribas, Ferrinat, Valera (2), Corominola (7), Duch (3). tirs lliures: 20/31. triples: 4 (3Ferreiro i 1 Llagostera). faltes personals: 18. Cap eliminada. ? GEIEG GVC GAESCO. CINC INiCIAL: Pairó (8), Gallegos (1), Comella (9), Moreno (8), Gonzalez (4). reserves: Baqueira (2), Jòdar (6), Bou, Serra (5), Arias (3), Ivorra, Xargay (9). tiirs lliures: 11/20. triples: 2 (1 Jòdar i 1 Serra). faltes personals: 27. Eiminada Gonzalez. P PARCIALS 1 17/14 2 30/25 3 41/42 4 58/55.

El Bencriada es va endur el primer derbi gironí de la temporada a Copa Catalunya davant el GEiEG GVC Gaesco. Un enfrontament que va estar marcat per la igualtat durant els quaranta minuts de partits tot i el domini del Bencriada en el marcador amb diferències reduïdes que oscil·laven entre els cinc i els deu punts. El matx començava amb el Bencriada controlant el partit amb un ritme lent, mentre que el GEiEG busca un ritmemés alt, cosa que va poder aplicar a la segona meitat.

El Bencriada va proposar defenses alternatives i pressionants per tal de parar el joc de les grupistes, especialment sota cistella on el conjunt dirigit per Joan Pau Torralba podia ser més superior. Les banyolines es van mostrar molt regulars en atac i defensa al llarg del partit, mentre que les grupistes podien aplicar el seu joc ràpid i de joc sota cistella els segons vint minuts, controlant el rebot defensiu. "Hem estat molt regulars a nivell ofensiu i defensiu. Estic molt contenta perquè necessitàvem una victòria així", assegura l'entrenadora del Bencriada Sandra Ventura sobre el triomf, que trenca la ratxa de tres derrotes consecutives.

Per la seva banda, Joan Pau Torralba afirma que "està satisfet amb el treball de l'equip tot i les dues derrotes consecutives", després d'encaixar la segona derrota consecutiva del curs. Un resultat que deixa al GEiEG en tercera posició amb sis victòries i dues derrotes i el Bencriada a mitja taula amb quatre victòries i quatre derrotes.