El Figueres no va poder sumar la tercera victòria seguida i encadenar així la setena jornada consecutiva sense perdre. Els homes de Chicho es van veure sorpresos per un gol del Castelldefels al minut 69 que no van poder remuntar, tot i disposar d'ocasions per fer-ho.

El matx començava amb una ocasió clara per als locals amb una paret entre els davanters locals que va acabar a les mans del porter figuerenc Xavier Gallego. Una acció originada des d'una pèrdua de pilota del Figueres, que també disposaria de les seves opcions. Posteriorment, Adrià Casanova va tenir la primera opció del Figueres per avançar-se. El partit estava obert entre els dos conjunts i el gol podia arribar en qualsevol acció ofensiva.

Maldonado ho provava de nou amb un cacau des del lateral de l'àrea sense gaire fortuna i que va sortir prop del travesser. Amb els dos equips ben posicionats damunt del terreny de joc, era Maik qui ho provava sense gaire fortuna, el porter visitant Martin s'encarregaria d'aturar-la de forma providencial. La primera meitat finalitzaria amb un xut de Casanova a les mans del porter visitant. Acabarien els primers quaranta-cinc minuts amb la sensació de poca consistència dels figuerencs i amb imprecisions sense pilota.

A la represa, Chicho donaria entrada a Roger Torquemada ensubstitució de Javi Ferron. Una segona meitat que serviria al Castelldefels per aprofitar les concessions del Figueres. Així, el partit es va complicar pel conjunt blanc-i-blau. D'aquesta manera, els homes de Chicho van haver de córrer darrere la pilota durant diversos minuts i això va castigar-los.

Pel que fa a l'atac, els figuerencs no van estar del tot encertats, amb Quimo sent el primer que provaria fortuna sense trobar porteria per ben poc. Aquesta seria una de les poques aproximacions de perill del Figueres en aquesta segona part. Maldonado materialitzaria la superioritat local recollint una pilota a la banda dreta després d'una pèrdua de pilota del conjunt altempordanès. El jugador local retallaria Romero per ajustar el xut amb l'esquerra al pal llarg de la porteria de Gallego a vint minuts per al final del partit. A partir del gol, el Figueres, sense idees, no va poder remuntar tot i tenir la pilota. Amb el canvi de sistema tàctic, els figuerencs augmentaven el risc d'encaixar el segon gol però el resultat ja no es va moure. Així, el Figueres se situa vuitè, amb 18 punts.