R. MADRID-LEGANÉS, 3-0'

Reial MADRID: Keylor Navas; Carvajal, Nacho, Varane, Marcelo; Kroos, Kovacic (Modric, m.61), Isco (James, m.68); Bale, Cristiano Ronaldo i Morata (Lucas Vázquez, m.82). ?leganés: Serantes; Bustinza, Mantovani (Víctor Díaz, m.82), Insua, Rico; Unai López, Alberto Martín, Rubén Pérez, Szymanowski; Machís (Omar Ramos, m.55); i Gabriel. G Gols. 1-0, m.38, Bale; 2-0, m.45, Bale; 3-0, m.75, Morata. A àrbitre. Mateu Lahoz. Va amonestar a Cristiano (17), Kroos (40), Nacho (40) del Reial Madrid; i a Machís (7), Insua (42), Mantovani (61), Omar Ramos (82) i Víctor Díaz (90) del Leganés. I incidències. 74.269 espectadors al Santiago Bernabéu.

El Reial Madrid va resoldre sense problemes (3-0) un partit més aviat apagat contra el Leganés, i ho va fer amb un doblet del gal·lès Gareth Bale abans del descans (38' i 45'), i una diana de Morata a la segona part (75'). El Madrid va fer valer el seu poder ofensiu per superar un Leganés que arribava al Bernabéu com a tercer millor equip visitant de la Lliga, però que ahir va arribar a la porteria de Keylor Navas en comptades ocasions.

El retorn de Modric, que va jugar mitja hora, feia intuir que el joc del Madrid recuperaria una certa mobilitat, però, a l'hora de la veritat, la realitat ha estat totalment diferent. Sense idees, els de Zinedine Zidane van haver d'esperar a l'encert de Bale per desencallar un partit fins aquell moment molt gris. En un clar contraatac, els blancs, van obrir la llauna després que Bale atrapés a l'esprint una pilota que Isco va tirar a l'espai. El gal·lès va batre Senantes després d'una errada del porter en l'intent de tallar el regat. Al Madrid li va costar 38 minuts avançar-se, però al 45 el mateix Bale va fer el 2 a 0, just abans d'anar al descans. Aquesta vegada va aprofitar una segona opció de remat en una pilota que Kroos havia penjat. El migcampista alemany també va generar la jugada i l'assistència del definitiu 3 a 0, de nou a la contra, i aquest cop aprofitada per Morata. D'aquesta manera, Cristiano Ronaldo es va quedar sense marcar una jornada més, i accentua el seu baix moment de forma.

Amb aquest triomf, el Madrid es manté líder de Primera. A més, els de Zidane es van veure beneficiats per la derrota de l'Atlètic al camp de la Reial Societat (2-0).