L'ESTARTIT - SON SARDINA , 0-1

L'ESTARTIT: Marta, Rocío, Saray, Gemma, Martínez, Glòria (Mimi, min. 36), Clara, Alba (Lara, min. 54), Puiggros, Blanca i Júlia (Puntonet, min. 79). ?SON SARDINA: Tere, Ponce (Caty, min. 85), Ray (Jess, min. 67), Nani, Marina, Claudia, Tània, Tugores (Serra, min. 88), Marga, Raquel i Fiol. G Gol: 0-1, min. 3, Ray. A àrbitre. Mateo Rodríguez. Va amonestar amb targeta groga Júlia i Marta (L'Estartit) i Ponce i Fiol (Son Sardina) . E estadi: Municipal de l'Estartit. Uns 100 espectadors.

L'Estartit cau derrotat per la mínima davant el Son Sardina (0-1). Les mallorquines es presentaven a l'enfrontament en dotzena posició amb cinc punts, mentre que les gironines es trobaven a la desena posició. Un gol matiner en el minut 3 perjudica les gironines, que s'apropen a la zona perillosa de la clasificació. Les blanc-i-vermelles se situen al límit de la zona de descens empatades de punts amb les balears.

El conjunt de Robert Cornfield no va donar una bona imatge tal i com van mostrar en el darrer partit de lliga davant el Porto Cristo. Les baixempordaneses no van estar al nivell dels altres partits realitzant un partit amb poc domini de pilota i creant poques ocasions de gol a l'àrea rival. Les visitants van disputar un partit amb molta serietat i amb molta intensitat. El cojunt balear va mostrar una bona solidesa defensiva, cosa que va permetre que s'emportessin els tres punts gràcies el gol aconseguit per Ray, una bona centrada per la banda que va rematar a la frontal de l'àrea petita per obrir el marcador. Aquest gol va condicionar el partit de les gironines. A les acaballes del matx, Puiggros i Lara van tenir les dues ocasions més clares del partit per igualar l'enfrontament però no les van saber materialitzar.

El pròxim partit de lliga, les gironines visitaran el líder de la categoria, el FC Barcelona a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Després d'aquesta derrota, les gironines intentaran aconseguir sumar punts en el díficil camp de les barcelonines que no coneixen la derrota, i que porten quatre victòries de quatre partits disputats com a locals.