Cristiano Ronaldo, davanter del Reial Madrid, va admetr ahir en la roda de premsa de presentació de la seva renovació que «a vegades» pot demostrar «una mica d'ansietat» quan no marca gols, i ha assegurat que la temporada és molt llarga «i el millor està per venir». L'arrencada de curs del jugador portuguès no està sent la millor des que va arribar al Reial Madrid a l'estiu de 2009. Els seus números golejadors sempre han estat més vistosos i, en el present curs, suma 7 dianes entre Lliga i Lliga de Campions.

«Els gols són bons, però això és un procés natural. La temporada és molt llarga, per això cal seguir treballant, amb l'ambició de voler millorar sempre. Estic molt bé, a gust. Som al principi de temporada. El millor està per venir », va assenyalar.

«Marcar o no marcar no és tan important. A vegades admeto que puc demostrar un mica d'ansietat. Un que està acostumat a marcar i no ho fa... és una part de la vida. Ara estic en el millor moment de la meva vida. després de guanyar Lliga de Campions, guanyar Eurocopa, renovar cinc anys, és un any de somni que mai hauria pensat que pogués viure», va afirmar ahir Cristiano Ronaldo. ahir al costat de Florentino Pérez.