En el món del futbol es tracta d'aprofitar les oportunitats, a vegades, aquestes arriben a causa de circumstàncies negatives o desgraciades de companys d'equip que s'han vist afectats per les lesions. A Llagostera l'allau de lesions que han afectat amb especial duresa la posició de defensa central, han obert les portes de la titularitat al jove d'Hostalric de 22 anys, Eloi Zamorano. Les absències d'homes experimentats com Diego Jiménez o Rodri han permès que Eloi Zamorano s'obri forat i gaudeixi en aquests moments de minuts i de sumar ja quatre titularitats consecutives. L'última va ser a la ciutat esportiva de Bunyol en la derrota davant el Llevant B (2-0).

Abans d'aquestes darreres quatre aparicions seguides a l'onze d'Alsina i Álvarez, Eloi Zamorano ja va gaudir d'una titularitat fa vuit jornades quan va formar parella a l'eix de la defensa amb Rodri al camp del Collao davant l'Alcoià (2-0). Aquell dia, a més a més, va significar el debut de l'arbucienc com a jugador del primer equip i a la categoria de bronze del futbol espanyol.

L'ex del Granollers, amb fitxa del filial, també va ser titular amb el primer equip dels blaugranes a la Copa del Rei al Nuevo Sardinero de Santander i a la Copa Catalunya a la Bòbila de Gavà. La presència del jove Eloi Zamorano en els darrers onzes inicials llagosterencs al costat d'homes veterans i d'experiència com Samu San José, Masó, Valentín o Álex Colorado, representa un aprenentatge constant per al central que espera haver demostrat la seva vàlua davant les imminents altes de Diego Jiménez i Rodri.