Leo Messi té molt clar que Argentina ha de canviar molt per guanyar el proper partit davant Colòmbia, després de perdre per 3-0 contra la de Brasil de Neymar en la matinada de dijous a divendres en un partit de les eliminatòries al Mundial de Rússia 2018. «Hem de canviar aquesta situació de merda», va dir el davanter del Barça després de la derrota.

«És obvi que futbolísticament la selecció no juga bé i també és una cosa mental. Després del primer gol ens va costar aixecar-nos i al segon ja ni et dic. Molt desordre, molt espai per a ells», va afirmar Messi. El triomf brasiler el va obrir Philippe Coutinho als 24 minuts, el va ampliar Neymar als 45 i el va segellar Paulinho als 58. «Som conscients i ho sabem, que aquesta no és la manera. Hem de canviar molt per guanyar a Colòmbia», va sostenir Messi, qui va admetre que el resultat davant Brasil, «fins i tot va poder ser pitjor» que el 3-0.

Messi va coincidir amb el seu compatriota i també jugador del Barça, Javier Mascherano, en afirmar que han tocat «fons», però al mateix temps va recordar que segueixen depenent d'ells mateixos per ser al Mundial de Rússia 2018, malgrat estar, de moment, fora de les places que donen accés a la cita mundialista. «Guanyant Colòmbia ens podem ficar allà dalt. Estem tots molt a prop», va apuntar el davanter. Dimarts, Argentina rep Colòmbia a San Juan.

«Ara només ens queda anar cap amunt, amb molta feina, ?canviant la situació per la qual estem passant i tot aquest joc dels últims partits, però sent positius», va ?manifestar el davanter del Barça sobre la importància del partit del proper dimarts de la seva selecció.