Un nova derrota a Còrdova. Després de caure davant Palma del Río fa vuit dies en el partit avançat de la jornada 13, els homes de Pau Campos van encaixar una nova derrota a Còrdova. En aquesta ocasió davant l'equip que du el nom de la ciutat.

El Bordils no van tenir opcions d'endur-se la victòria, ja que els locals van anar sempre per davant des del minut u. Els locals van poder anar eixamplant progressivament la renta a mesura que passaven els minuts, de manera que al minut 12 el resultat reflectia un clar 9-4. Aquests cinc gols de diferència entre catalans i cordovesos es veurien incrementats en un matx en què Pau Campos reconeix que "hem estat massa tous des de l'inici i això ho hem pagat car, fallant penals i donant massa concessions al nostre rival".

Per contra, el Còrdova es mostra moltimpecable de cara a porteria, encertant tots els llançaments que enviava entre els tres pals fins al minut 23, una autèntica bogeria davant la qual els gironins no tenien resposta. Amb el cansament encara del darrer viatge a Còrdova, el Bordils li va faltar concentració en algunes parts del partit. Unes males sensacions que provocaven un marcador doblat a la mitja part (18-9) i una renta de nou dianes a favor dels locals. El pitjor, però, era la sensació d'enorme superioritat del Còrdova. "Hem arrivat tots fosos aquí després de dos viatges a Còrdova en tan sols vuit dies i no hem disputat el partit en cap moment. Hem estat adormits i fora de concentració", analitza Campos.

El Bordils, sabedor que la victòria era un objectiu gairebé impossible, va buscar reduir al màxim el gol average amb els locals. Tot i així, els cordovesos no vanbaixar d'intensitat i van poder mantenir la renta en el marcador, fins que en els darrers cinc minuts els gironins van poder deixar-la en vuit. Un gol menys que al descans.

El Còrdova, un rival que es mostra molt fort a casa i en què només hi ha perdut amb els rivals de la part alta de la classificació, va demostrar estar un punt per sobreque els gironins, si bé encara els dos conjunts es troben separats per dos punts i amb el Bordils havent disputant un partit més. Amb aquesta derrota, els verd-i-blancs se situen desens a la classificació amb tres victòries, dos empats i sis derrotes. "Aquesta derrota és una decepció però hem de pensar i treballar dur pensant ja en el següent partit. No estem tan malament a la taula", sentencia Pau Campos.