Culminar la gran feina feta fins ara que acredita l'Spar Citylift Girona com l'únic equip invicte a la Lliga Femenina després de vuit jornades i en el seu grup de l'Eurocup amb tres victòries. Aquest és el gran objectiu de les gironines en el partit d'avui a la pista del Campus Promete (19 h), i més tenint en compte que la propera setmana la competició s'atura pels compromisos internacionals.

Un matx que no serà dels més senzills per a les gironines, no només pel cansament acumulat del viatge a les Açores entre setmana sinó també pel rival que es trobarà avui l'Uni al davant. Campus Promete es tracta d'un conjunt que es troba en línia ascendent des de l'inici de temporada tot i les moltes cares noves en la plantilla que dirigeix el català Andreu Bou. Les de La Rioja encadenen dues derrotes consecutives contra els altres dos grans equips de la lliga: Gernika i Perfumerías Avenida. En el duel de la darrera jornada contra les de Salamanca, Campus Promete va tenir opcions d'endur-se la victòria fins al darrer quart, mentre que en l'enfrontament a la pista de Gernika va ser ajustat amb un 54-49 final que reflecteix la dificultat d'aquest equip que suma tres victòries i cinc derrotes. Especialment destacable en atac és l'escorta italiana Nicole Elaine Romero, amb una mitjana de 14,1 punts i 4 rebots per partit, si bé es tracta "d'un equip molt físic i talentós en conjunt, un equip molt complet", assegura Èric Surís.

L'Spar Citylift Girona va arribar ahir a Logronyo després del viatge per carretera i posteriorment va entrenar-se per tal de disposar d'avui al matí per descansar i concentrar-se per al partit. "No podem sortir toves, ens esperen 40 minuts durs de partit", adverteix Surís. Per aquest duel el tècnic gironí podrà comptar amb les deu jugadores tot i el desgast de l'acumulació de partits. Un matx clau abans d'afrontar l'aturada de seleccions en la qual l'Uni s'exercitarà fins dimecres. Llavors la plantilla disposarà de quatre dies de descans per carregar les piles.