El Peralada rep aquesta tarda a casa el Castelldefels, un rival de la zona baixa de la classificació que arriba al partit després de superar el Figueres fa tot just set dies (1-0), trencant així una ratxa de cinc partits sense conèixer la victòria.

L'equip d'Arnau Sala, que tindrà les baixes confirmades de Djak, Álamo i Nacho Ruiz, més la del porter Gianni, convocat amb el Girona per al partit contra l'UCAM Múrcia, vol seguir pel bon camí amb una nova victòria, agafant-se així al primer lloc de la taula. En l'últim compromís a casa, quan els gironins van rebre la visita del Sabadell B (2-1), l'equip d'Arnau Sala va patir de valent per superar el cuer, que va deixar clar als xampanyers que no hi ha rival fàcil a la categoria. "Els rivals també han d'aprendre la lliçó i han de saber que nosaltres no afluixarem mai", destaca l'entrenador de l'equip blanc-i-verd.

La sòlida i complicada victòria de la setmana passada a la Jonquera, possiblement un dels desplaçaments més complicats de la Tercera Divisió, va donar encara més ales a un equip que afronta amb ganes i motivació el partit d'avui contra el conjunt del Baix Llobregat. Necessita la victòria per, a part de mantenir la primera posició, encara amb garanties els dos propers partits de lliga: contra el Vilafranca i davant l'Olot. "Per més que diguin, som un equip de Tercera Divisió i molts rivals ens posaran problemes. Tot i que seguim guanyant partits nosaltres mai ens relaxarem", va afegir Arnau.

El Castelldefels, per la seva part, encara no sap el que és guanyar a domicili aquesta temporada.