Nova victòria del Peralada en el partit previ al doble enfrontament davant Vilafranca i Olot. Els d'Arnau Sala han superat el Castelldefels a casa en un partit plàcid pel què fa al marcador però exigent sobre el terreny de joc. Al minut 21, Draman ha marcat el primer gol dels peraladencs, resultat amb el qual ha arribat al descans.

A la represa i en qüestió de quatre minuts els xampanyers han tancat el partit. Boniquet al minut 53 i Estellés al 57 han posat un 3 a 0 al marcador pràcticament insalvable pel Castelldefels. Per rematar la golejada, Jorge Marta ha marcat el quart i definitiu gol al minut 90 de partit.

Ara, el Peralada ja prepara l'exigent duel de la setmana que ve, novament a casa i contra el tercer, el Vilafranca.