En un partit estrany, semblant a una muntanya russa en molts moments, l'Spar Citylift Girona ha aconseguir mantenir la seva condició d'invicte a la lliga guanyant a la pista del Campus Promete tot i arribar a anar perdent de 18 punts a mitjans del tercer quart (62-44).

Les locals s'han quedat clavades en aquest punt 62, un triple d'Ibekwe ha capgirat el marcador (62-63) ja en el darrer quart, i l'equip d'Èric Surís ha acabat assegurant-se la victòria (72-82) contra un Campus Promete que només ha pogut anotar punts 10 més des del 62-44 del minut 24. Ify Ibekwe ha estat la màxima anotadora del partit amb 31 punts.

Fitxa tècnica:

72 Campus Promete: Estebas (2), Romeo (20), Parks (12), Knight (23), Herrera (7) -cinc inicial- Molina, España, Stewart (6) i Begic (2).

82 Spar Citylift Girona: Jordana (7), Leo Rodríguez (10), Peters (13), Ibekwe (31), Silva (7) -cinc inicial- Buch (3), Alminaite (5), Spanou (6) i Oma.