Victòria convincent del Figueres a Vilatenim contra la Pobla de Mafumet (4-0). L´equip de Chicho va fer un gran treball a l´hora de pressionar el rival, un equip amb gust per la possessió de la pilota, i va trobar en Moha, autor d´un pòquer de gols, com a gran protagonista d´un partit que, pel que fa a sensacions i resultat, deixa en una anècdota l´accident la setmana passada a Castelldefels.

«Ens hem vist les cares dos ­equips que no tiren enrere i que no esperen l´error del rival per generar. Hem anat a pressionar amunt, hem estat valents en aquest sentit i això ens ha donat el premi», afirmava el tècnic de la Unió, Chicho. En una primera part molt igualada, amb bons minuts per part de tots dos equips, els gols de l´enfrontament es van reservar per a la segona meitat i tots van tenir un denominador comú: Moha Chabboura. El davanter figuerenc va obrir la llauna i va anotar el seu primer gol de la tarda al minut 50 de partit.

Els gols es van acumular en una franja molt curta de minuts i al 56 el mateix protagonista anotava la segona diana, aquesta més tranquil·litzadora pel que fa a aconseguir l´objectiu final. I aquest es va gairebé assegurar deu minuts més tard, quan Moha va aconseguir el hat-trick. I no en va tenir prou, ja que tot just al minut 70, anotava el seu pòquer de gols per donar la victòria al Figueres amb el 4 a 0 definitiu. De fet, la dada és demolidora: Moha va anotar quatre gols en només 20 minuts.

«Tot i el risc que suposava hem sortit a pressionar a dalt el rival. Ens ha sortit bé i després ens hem trobat amb un Moha molt efectiu. És important ser fort a casa i mantenir el rigor defensiu ja que tothom és molt competitiu», recalcava Chicho. El Figueres, que està a un sol punt del play-off, visitarà el proper diumenge el Cerdanyola.