L'australiana Nicole Romeo anota el seu tercer triple del partit. Falten sis minuts per acabar el tercer quart i el Campus Promete marxa de divuit punts en el marcador (62-44) contra un Uni que, almenys des de fora, sembla molt desorientat. Les jugadores d'Eric Surís no troben la manera d'aturar el torrent anotador de les locals, on sobretot Romeo i la nord-americana Leslie Knight anoten amb molta facilitat, i en atac les errades s'acumulen en cincs contra cinc que s'acaben al segont vuit amb Ibekwe, Peters i Spanou intentant resoldre per la seva banda. Precipitació, o potser millor dit desesperació, d'un equip a qui li costava processar com estava perdent de divuit punts en un partit que havien començat fent una nova demostració de bàsquet ofensiu en el primer quart (18-29, amb Ify Ibekwe enfilant-se fins al 18 de valoració en només deu minuts).

I estaven perdent de divuit perquè, després d'un primer quart on tot havia anat de cara per a les gironines, el segon va ser absolutament girat: l'Uni no sabia adaptar-se a l'increment dels contactes en defensa del Campus Promete i es trobava poc còmode en atac (en els primers cinc minuts només van anotar un tir lliure de Silva i un bàsquet de quatre metres d'Ibekwe); mentre que les jugadores del Campus Promete veien l'anella de les dimensions d'una piscina. Èric Surís es fregava als ulls davant els trenta punts que encaixava el seu equip en aquest segon quart en una desfeta que, un cop tornats del vestidor, continuava en el tercer quart amb cinc punts de Leslie Knight que disparaven les locals fins més enllà dels deu punts de diferència abans que l'encert de Romero encengués totes les alarmes amb el 62-44. Els divuit punts en contra van acabar resultant un punt d'inflexió per a l'Uni que, tot i tenir el seu punt fort a l'altra costa de la pista i haver brillat en el primer quart fent 29 punts, va capgirar la situació defensant. Una zona 2-3, alternada amb moments de defensa tota la pista, i els braços aixecats de Kristina Alminaite van aconseguir que es fes fosc a l'atac del Campus Promete. Les locals es van quedar clavades en els 62 punts, no va van tornar a anotar en els sis minuts que quedaven de tercer quart i, de fet, no ho tornarien a fer fins ben entrat el darrer quart amb un altre triple de Romeo que tornava a posar, encara que fos de manera momentània, el seu equip per davant (65-53). Va ser testimonial perquè, encara que s'havia posat per davant en el marcador només un parell de jugades abans, l'Uni ja tenia el partit decantat. La fiabilitat defensiva generada amb les defenses alternatives havia donat confiança a les gironines per tornar a produir en atac. Ibekwe anotava amb facilitat, Peters també va tenir uns bons minuts i Jordana va anotar quatre punts seguits al final per acabar assegurant una victòria que no es podia escapar contra un equip que només va anotar deu punts més d'ençà que s'havia posat 62-44 guanyant a mitjans del tercer quart.

Sense jornada la setmana vinent pels partits de les seleccions de classificació per a l'Europeu de l'any vinent, l'equip tindrà ara quinze dies per recuperar-se i preparar bé la visita del Perfumerías Avenida del diumenge 27 de novembre a Fontajau.