Ni explicar una victòria de l'Olot ni tampoc un gol de Marc Mas és ja una novetat. Ahir, l'equip de Ramon Maria Calderé va aconseguir la setena victòria consecutiva i Mas, el jugador franquícia de l'equip, va anotar ni més ni menys que quatre gols. Un pòquer per rubricar el bon estat de forma pel qual travessa un equip que, partit rere partit, demostra que per superar-lo l'equip rival ha de fer el millor partit de la temporada.

Ahir l'Olot rebia a casa un Sabadell B que, cuer de la categoria, ja va derrotar fa una setmana el Vilafranca, una lliçó que els olotins tenien ben estudiada abans d'enfrontar-se al conjunt arlequinat. L'objectiu, a més, era clar: encadenar un nou triomf, mantenir la ratxa d'imbatibilitat a la Garrotxa i seguir l'estela del Peralada. Tot això, abans d'enfrontar unes setmanes decisives pel desenvolupament de la competició amb partits contra La Jonquera, Peralada i Vilafranca.

El duel al Municipal d'Olot davant l'equip vallesà va començar de manera immillorable per als garrotxins. Marc Mas, màxim golejador de l'equip i de la categoria, va aconseguir el seu primer gol al minut 9, quan va enviar la pilota al fons de la xarxa després d'una gran jugada d'Alfredo, el juvenil temptejat per equips de categoria superior i que va ser una de les principals novetats a l'onze.

D'ençà i fins a la mitja hora de joc, el Sabadell va avisar amb un parell de xuts que va aturar bé Ginard, una assegurança sota pals. Èric Vilanova també va avisar per part de l'Olot que, com no a peus de Mas, va anotar el segon gol de la tarda. El davanter va enviar la bimba al fons de la porteria després d'aprofitar una molt bona centrada des de la banda de Bigas.

Amb aquest resultat tranquil·litzador va començar la segona part. Els olotins no van apujar el peu de l'accelerador i, tot i els intens d'Alfredo o Èric, la tarda tenia reservat el seu protagonisme a Marc Mas. Al minut 68, el davanter silenc va anotar el seu hat-trick particular després d'anticipar-se al defensa i marcar gràcies a una assistència d'Uri Santos, que havia entrat feia poc al terreny de joc en substitució de Sergio Álvarez, ahir eclipsat a la zona atacant de l'equip per la magnífica actuació del seu company. Mas va rubricar la seva tarda amb un pòquer de gols, anotant el quart pel seu equip a un quart d'hora per al final, al minut 75, després de rematar amb el cap una centrada de Blázquez. Gols de davanter centre, gols de jugador estrella de Marc Mas, que ja en porta 14. Una mitjana d'un gol per partit.

Amb el Sabadell B amb els braços abaixats, l'Olot seguia arribant amb perill a la porteria defensada per Riera i va ser Jose, al minut 86, que va anotar el cinquè gol, que rubricava la maneta per a l'equip de Calderé. El defensa Jose tornava a l'equip després d'estar unes setmanes fora a causa d'una lesió.

Victòria, tres punts i un Marc Mas amb un estat de forma realment espectacular. L'Olot surt encara més reforçat del partit contra el Sabadell B, llepant-li els talons al Peralada i a l'espera d'afrontar els propers compromisos que es preveuen realment apassionants.

La Jonquera, Peralada i Vilafranca esperen un conjunt olotí que sembla que no té aturador en aquests últims mesos de competició.