Un empat amb gust a victòria que serveix per seguir somiant amb la quarta plaça. Si en l'últim desplaçament a Vilafranca del Penedès (3-2), el Palamós va rebre el gol de la derrota al minut 94, ahir a Manlleu, els de Mármol van salvar un punt al 92.

La pitjor notícia del partit d'ahir va ser el peatge en forma de lesions, ja que, a la coneguda de David Cano, s'hi afegeixen Aleix Manzano, Narcís Barrera i Gerard Herrera.

Com en l'anterior desplaçament, el Palamós va tornar a encaixar un gol matiner. Aquest cop, una vaselina del local Aumatell va sorprendre Manzano. Això no va enfonsar els de Mármol, que als 24 minuts van poder refer-se. Una bona acció de Jaume Duran va acabar en falta a l'interior de l'àrea osonenca. El penal executat per Feixas igualava el partit en una primera part on els palamosins van perdre Narcís Barrera per lesió.

La segona part va embogir i les alternatives van ser una constant. En una d'aquestes ocasions, el Manlleu es va tornar a avançar gràcies a Fredy. Pocs minuts després, la fortuna es va aliar amb els visitants. Un xut de Jaume Duran va impactar al pal i Abde, en l'intent d'allunyar l'esfèrica, va introduir-la en pròpia. El millor gol de la tarda, però, el va aconseguir Fredy mitjançant una acció d'autèntic crac. L'autor del 2-1 va recollir l'esfèrica a la frontal de l'àrea i, després de desfer-se d'un munt de rivals, va tornar a superar Manzano. A manca de 15 minuts per a la finalització del matx va entrar l'home que acabaria salvant un punt pels del Baix Empordà. Marc Medina, absent les últimes jornades, va rematar amb el cap un córner llançat per Guillem Cornellà.

Amb l'empat, els de Mármol ara són 5ns amb 22 punts, els mateixos que l'Ascó (4rt), que serà el seu pròxim rival.