Victòria necessària del Multópticas CB Salt davant el CB Grup Barna que permet al conjunt dirigit per Oriol Verdés retrobar-se amb la victòria després de quatre derrotes consecutives. Alhora, el JAC Sants, equip que es trobava empatat a punts amb els gironins, també va guanyar el seu partit. De manera que el triomf del Salt encara era més urgent per tal de no situar-se cuer en solitari tot i tractar-se de la jornada 9. Cal recordar que els gironins tenen pendent un partit per disputar.

Amb la baixa de Geli per lesió i la presència de Ballell i Piqueras, el Multiópticas CB Salt va començar el partit guanyant per pocs de diferència (18-15). Una renda que els verd-i-negres van veure com el Grup Barna remuntava i se situava per davant al marcador (35-40).

El Salt va corregir diversos aspectes defensius que li van permetre retallar la diferència a només dos punts al minut trenta (53-55). Els gironins sabien que no se'ls podia escapar aquest partit i van sortir amb moltes ganes al quart i darrer període.

Els homes d'Oriol Verdés van seleccionar millor els tirs ofensius i defensivament van estar molt intensos. Un fet que els va permetre capgirar el marcador i situar-se per sobre en els darrers minuts de partit. Amb un darrer parcial de 13-23, el Salt va obtenir el triomf davant el tercer classificat que només havia perdut dos partits.

"Estem satisfets per aquesta victòria, esperem que sigui l'inici d'una bona trajectòria amb el treball que estem realitzant, assegura Oriol Verdés.