Va patir un esquinç al turmell esquerre quan amb prou feines s'havien jugat trenta minuts de la primera eliminatòria de la Copa del Rei que el Llagostera disputava al Nuevo Sardinero de Santander i des d'aleshores, com recordava Albert Vivancos, "gairebé he estat tres mesos aturat". Des d'aquell partit disputat a principis de setembre que el bescanoní no havia tornat a jugar amb els blaugranes. El pivot defensiu Albert Vivancos, Vivi, va veure, el passat dissabte davant el València Mestalla, la llum al final del túnel quan al minut 78 va rellevar Marc Martínez. Han estat onze partits els que s'ha perdut Vivi, deu de Lliga i un de Copa Catalunya. "Estic content de tornar a jugar, però trist per l'empat perquè mereixíem guanyar", afirmava als vestidors.

El jugador cedit pel Girona es va mostrar "feliç de reaparèixer després de tants dies de no poder jugar". Per al migcampista de Bescanó, l'alegria no va ser completa perquè pocs minuts després del seu ingrés al rectangle de joc, el València Mestalla va empatar el matx a les acaballes: "És una llàstima perquè vaig entrar al camp i el resultat es va capgirar en un moment", va lamentar.

La quarta victòria de la temporada a casa no va arribar perquè segons Vivi, "el València Mestalla és un dels rivals més forts de la categoria amb una mescla de gent jove i veterana". Tot i això, el bescanoní considera que van volar dos punts per demèrits propis "perquè no vam saber matar el partit quan tocava i els filials com que compten amb bones individualitats ens van clavar un gol de falta increïble".

Vivi feia dues setmanes que s'exercitava a un bon nivell i finalment Alsina davant els valencianistes va decidir donar-li minuts per agafar ritme de competició. En el proper compromís a domicili davant el cuer Eldenc i amb Masó fora de l'equip per sanció, tot indica que Vivi tindrà molts números per saltar a l'onze titular. "Per mi encantat perquè em sento bé i preparat, així que si el míster ho creu convenient jo estaré a punt", va declarar.