En la setena jornada de Lliga i en un partit de mal record per als palamosins, el davanter Marc Medina va marcar el 6 a 1 davant un Granollers que s'acabaria imposant per 6 a 2. Aquell va ser l'últim gol de Medina, qui en la següent jornada davant el Castelldefels es va lesionar en el tram final de la primera part (min.42). Des d'aleshores, el seu nom havia desaparegut de les convocatòria fins al passat diumenge a Manlleu.

Cinc partits després el golejador del degà va reaparèixer de la millor manera possible. Amb 3 a 2 al marcador, Mármol va moure la banqueta i Medina va sortir al rescat per fer allò que millor sap fer: gols. Tenia quinze minuts per endavant i en l'última acció del partit, un córner picat per Guillem Cornellà va ser rematat per Medina per salvar un punt. El davanter palamosí, autor de tres gols aquesta temporada, espera comptar amb la confiança de Mármol i que les lesions no li facin la guitza. Tampoc descarta un altre objectiu més llaminer, com és el del play-off d´ascens a Segona Divisió B.