El vestidor del Llagostera va marxar amb cara de pomes agres en l'últim partit a Palamós davant el València Mestalla (1-1). El pensament generalitzat de la plantilla blaugrana era que el futbol havia estat injust amb ells perquè consideraven que el premi que mereixien era la victòria, per l'esforç realitzat, però, sobretot pel munt d'ocasions generades que no van entrar a la xarxa rival. El davanter Rubén Martínez assegura que després de l'empat davant el filial del València «vam marxar amb una sensació agredolça i el vestidor estava fotut perquè quan fas tantes coses bé per guanyar un partit i empates la sensació és la de perdre dos punts».

El menorquí creu que el més preocupant seria no generar ocasions. Segons ell «el porter del València Mestalla va estar molt encertat i nosaltres no vam estar prou fins per per tancar el partit fent el 2 a 0».

Preguntat per si el futbol va ser injust amb el Llagostera, Rubén Martínez assegura, sense embuts que «sí, perquè penso que vam fer mèrits i vam sortir mentalitzats a buscar la victòria, però no va poder ser». El pas enrere de les dues últimes jornades, la derrota al camp del Llevant B (2-0) i l'empat a 1 contra el València Mestalla, evita que els d'Alsina s'enganxin amb els conjunts de la part alta, però, segons un dels fixos en l'equip blaugrana, encara queda moltíssim i crec que hem fet un canvi perquè moltes vegades deixem la porteria a zero i a dalt generem ocasions, quan entrin guanyarem els partits bé». Ara el proper repte del Llagostera i de Rubén Martínez és sumar els tres punts diumenge al camp de l´Eldenc.