L'Uni Girona ha anunciat aquest matí el nomenament de Xavi Fernández com a Director General del club i la posada en marxa de la nova campanya d’abonats amb el lema Queda’t fins al final!” aprofitant la visita de Perfumerías Avenida a Fontajau el proper dimenge 27 de Novembre a les 6 de la tarda. Demà a les 12.00 a Fontajau es farà la presentació de l'exjugador del Barça i el CB Girona, i exentrenador de l'Uni en la segona part de la lliga passada, com a nou executiu del club.

El nomenament de Xavi Fernandez s’emmarca, segons una nota facilitada per l'Uni, dins del procés de creixement cap a una estructura més professionalitzada d’acord amb el passos endavant que ha donat el club en els darrers anys així com de la voluntat de reordenació i estructuració de tasques.

Durant la presentació de demà es presentará la nova campanya d’abonats que segueix la linia iniciada pel club al setembre amb noves imatges i un video que es difondran tan per mitjans convencionals com per web i xarxes socials a partir de dijous. L'Uni ha batut ja el seu rècord de socis (supera els 1.300) i el seu objectiu més immediat seria arribar als 1.500. L'Spar Citylift Girona és líder de la Lliga Femenina amb 9 triomfs seguits en 9 partits.