El Jutjat d'Instrucció número 19 de València en funcions de guàrdia va rebre aquest dilluns la denúncia interposada per una dona contra el pilot italià Valentino Rossi, segons ha informat aquest dimarts en un comunicat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana .

La denunciant és una aficionada que assegura haver estat agredida per part del campió de MotoGP durant el Gran Premi de Motociclisme de la Comunitat Valenciana, celebrat el passat cap de setmana al circuit Ricardo Tormo 'a Xest.

Els fets van passar la jornada d'entrenament de dissabte en el "paddock" del recinte esportiu, quan la denunciant, segons relata, s'estava fent unes fotos amb un mòbil i un pal "selfi", i el pilot, que conduïa una moto de petita cilindrada , tipus "scooter", la va agredir.

El jutjat ha enviat la causa al Deganat dels Jutjats de València que, per ordre de repartiment, ha recaigut en Instrucció 12.

La aficionada, que no va voler revelar la seva identitat, va dir a EFE que Rossi no s'ha disculpat pel que ha passat i que quan ho ha fet públicament, "hi ha hagut conya".

"Quan vaig veure que algú m'empenyia i em vaig adonar que era Rossi, vaig pensar que hauria estat sense voler, però l'endemà, quan vaig veure el vídeo, vaig al·lucinar perquè m'havia donat un cop de peu i un cop de colze i, a més, em va dir alguna cosa que no vaig entendre. També vaig veure que ho havia fet a propòsit ", ha assenyalat.