marc brugués girona

n Miguel Ángel Cifuentes va ser un dels futbolistes que van patir en directe el gol de Caballero que va frustrar ara fa dues temporades, en l'última jornada de la Lliga regular, contra el Lugo a Montilivi. El carriler andalús, ja recuperat de la lesió cervical, va reaparèixer contra l'UCAM a La Condomina i demà podria fins i tot ser una de les novetats a l'onze titular. Cifuentes intenta restar importància al fet d'enfrontar-se a l'equip que els va deixar sense premi ara fa dos anys però reconeix que «sempre quedarà una espineta» pel que va passar. En aquest sentit, el jugador cedit Màlaga recorda que el Lugo que vindrà demà a Montilivi ha canviat molt. «Ni tans sols són els mateixos jugadors. Ens quedar el record de fa dos anys, però ja és passat i ara és una altra història. Volem guanyar però tan importants són aquests tres punts com els següents a Osca i la resta». En aquesta línia, Cifuentes aposta per «aprendre d'aquella situació tan dolenta per estar concentrats fins a l'últim minut en cada partit.

El jugador format a l'Elx no considera que ocupar posicions d'ascens directe afegeixi pressió a l'equip. «Ens dóna més confiança per seguir treballant en aquesta línia i encarar nous reptes».

Pizarro Gómez xiularà a Osca

D'altra banda, la Federació va anunciar que el madrileny Pizarro Gómez serà l'encarregat de dirigir el partit de la propera jornada al camp de l'Osca. Aquest àrbitre ja va dirigir fa unes setmanes el duel contra el Reus (1-0) a l'estadi. La temporada passada va ser el col·legiat que va xiular els dos partits de Lliga contra el Còrdova (1-2 a Montilivi i 1-0 a l'Arcángel). fa dos anys va dirigir el triomf al Miniestadi (2-4) contra el Barça B i l'empat a casa contra l'Sporting de Gijón (0-0).