efe/ddg madrid

n Atlètic de Madrid i Reial Madrid es veuen les cares aquest vespre (20.45 hores) en l'enèsim derbi en els últims tres anys i mig, al Vicente Calderón i en un examen parcial pel campionat per a tots dos equips, finalistes de la passada Lliga de Campions en la seva particular cursa pel títol

Amb dues derrotes en els últims tres partits, i 6 punts per sota dels blancs, l'Atlètic necessita guanyar per no quedar enrere massa aviat. Tot i ser líder, el Reial Madrid tampoc viu un gran moment; lluny de la seva millor versió, el seu joc ofereix certs dubtes i la d'avui se li presenta com una veritable prova de foc. De fons, el temut virus FIFA, que ha deixat sense poder jugar Álvaro Morata, de baixa per una lesió muscular, i que ha mantingut en dubte fins a darrera hora a Antoine Griezmann, a l'Atlètic. El francès, però, arribarà a temps i serà titular. Diego Simeone, el seu tècnic, recupera Gaitán, tot i que el reservarà a la banqueta d'inici.

Zinedine Zidane, entrenador del Reial Madrid, podrà comptar per fi amb Sergio Ramos superada una lesió d'un mes, però tindrà baixes importants. Casemiro i Kroos estan descartats, mentre que el davanter Karim Benzema serà dubte fins a l'últim moment.