efe/ddg barcelona

n El Barcelona Lassa va ser humiliat ahir a la nit al Palau Blaugrana per un Reial Madrid pletòric que va dominar de principi a fi un partit en el qual l'equip de Pablo Lasso va destrossar al seu rival, venjant-se de la derrota que havia patit al mateix escenari dues setmanes abans. Comandat per un imperial Sergio Llull (20 punts i 7 assistències), els madrilenys van completar un partit perfecte deixant en evidència les debilitats dels de Giorgios Bartzocas, que minvats per les baixes van jugar el pitjor partit de la temporada.

Un parcial de 0-7 només encetar va servir per bloquejar els blaugrana, que venien de perdre dos dies abans a Grècia i que ben aviat es van veure contra les cordes. Només l'anarquia de Rice (23 punts) i la superioritat sota l'anella de Tomic semblaven mantenir viu un equip, el Barça, que es va anar desinflant amb el pas dels quarts. El 32-54 del descans es convertia en una llosa pesada que aniria in crescendo amb el pas dels minuts, fins a un màxim avantatge de 47 punts (54-101) que els locals maquillarien una mica.