efe/ddg girona

n Luis Enrique va assegurar després de l'empat davant el Màlaga que va ser un resultat «totalment injust» i va elogiar els seus jugadors pel partit «dins de les dificultats que té atacar un equip molt replegat» com l'andalús. El tècnic asturià va reconèixer que guanyar era «especial» per intentar posar pressió al Madrid abans del seu derbi al Calderón contra l'Atlètic. Res va sortir bé.

«Per ocasions i per joc, hem estat molt superiors al rival. Si no les fiques, no mereixes guanyar els partits, però m'han agradat els 90 minuts», va assenyalar el tècnic blaugrana, qui va posar una nota de «notable-alt» als seus jugadors.

Luis Enrique també va destacar que els seus jugadors ho van intentar «fins al final» i va admetre que van acabar «fastiguejats» per no aprofitar l'oportunitat de guanyar «el dia que jugaven els nostres dos rivals directes».«Ho hem intentant fins al final, hem tingut fe, hem incorporat Gerard Piqué i no hem tingut el premi just perquè hem estat infinitament superiors al nostre rival. Era una jornada especial per acabar líders després del partit», va afegir.

En aquest sentit, va valorar que en els últims minuts, amb Piqué com a davanter, els blaugrana van buscar el gol amb centres en una zona «massa centrada» i que no es va produir l'escenari «ideal». Finalment el tècnic blaugrana va referir-se a Paco Alcácer, que segueix sense trobar el gol amb la samarreta blaugrana. «Ha estat al nivell de tot l'equip, d'un nivell notable-alt. Cal ser una mica coherent. La fórmula de la Coca-Cola no existeix. Estic encantat amb el rendiment de Paco Alcácer», sentenciava.

Per la seva part, l'entrenador del Màlaga, Juande Ramos, va assegurar que al seu equip li va sortir «perfectament» el que tenia planejat. El preparador de l'equip andalús es va mostrar satisfet pel resultat i el plantejament defensiu que havien planificat, en afirmar que jugar «amb vista a cara» al Barcelona «era un suïcidi».

«Ha sortit perfectament el que teníem planejat gràcies a l'esforç de tots els jugadors ho hem pogut aconseguir», puntualitza. Preguntat per les baixes de l'equip blaugrana i, especialment, la de Leo Messi, Juande Ramos va recordar que el seu equip també arrossegava sis baixes.«Les sis o set baixes que teníem, un equip com el Màlaga les acusa», va dir.