Segona derrota a la lliga del Peralada i primera al Municipal, la que ha cedit l'equip xampanyer aquesta tarda contra un Vilafranca que ha arribat a situar un 0-3 al marcador. Aday ha fet el primer als primers minuts, els del Penedès han eixamplat diferències només encetar la segona part i al 59, un contracop ha servit per deixar el duel gairebé vist per sentència.

Però els empordanesos han reaccionat. Keita ha retallat distàncies a falta d'un quart d'hora i al descompte, el mateix davanter ha situat el 2-3 a l'electrònic. No hi ha hagut temps per la reacció i la remuntada s'ha quedat a mitges. Amb aquest resultat, el Peralada es queda amb 37 punts, cau a la segona posició i veu com l'Olot, que s'ha imposat al camp de La Jonquera, l'avança a la classificació per convertir-se en el nou líder de Tercera.