El Reial Madrid torna a Lisboa, la ciutat on va conquistar la desena Copa d'Europa, per enfrontar-se a un Sporting de Portugal que busca recuperar amb un triomf les opcions perdudes en un grup en què els de Zinedine Zidane estan sense marge d'error si volen acabar líders.

La relaxació a Varsòvia davant l'equip més modest del grup, el Legia, la va pagar cara el conjunt blanc amb un empat que li condiciona les dues jornades finals. Visita l'Sporting de Portugal i es jugarà el primer lloc al Santiago Bernabéu davant el Borussia Dortmund. Els dos empats en les dues sortides de Lliga de Campions obliguen el Reial Madrid a estendre la millor de les seves versions, la que va deixar en el derbi madrileny del Vicente Calderón.

Cristiano Ronaldo torna a la casa en què es va formar, on va sorprendre en els seus primers passos. Tot indica que el capità Sergio Ramos tornarà al centre de la defensa i Zidane ha de decidir si asseure Nacho Fernández en un moment de forma i de maduresa magnífic o Raphael Varane. Davant les absències de Casemiro i Toni Kroos, donarà continuïtat al doble pivot croat format per Mateo Kovacic i Luka Modric. L'exhibició d'Isco Alarcón al Calderón li dóna continuïtat, per la qual cosa serà Lucas Vázquez el sacrificat si entra Benzema amb Bale i Cristiano.