«Estic content per les sensacions personals i per l'actuació de l'equip», admetia al final del partit de diumenge contra l'Ascó el jove porter del Palamós Marc Solé. Necessitava un partit així per treure's el mal gust de boca del seu debut a la Tercera Divisió, golejat per 6-2 a Granollers, i el mateix protagonista destacava que «després d'allò em feia falta un partit com aquest, anímicament no estava malament, però necessitava un partit així per animar-me».

Marc Solé havia debutat amb el primer equip del degà fa nou jornades a Granollers, en un duel per oblidar on l'equip de Mármol va ser golejat. Per tant, el jove, de 18 anys i exjuvenil del Palamós, necessitava un partit com el de diumenge passat per reivindicar-se i oblidar aquella mitja dotzena de gols. Amb Aleix Manzano novament lesionat, Marc Solé, va reaparèixer i el seu retorn va ser d'allò més positiu: porteria a zero davant l'Ascó i intervencions decisives per créixer com a porter. Solé recorda el naufragi de Granollers «com un accident» i del seu debut el passat diumenge davant l'afició va voler demostrar que «sóc aquí perquè tinc qualitat suficient per jugar, sé que l'Aleix està fent bons partits i que serà difícil, però, espero gaudir de més oportunitats i aprofitar-les».

El porter format al planter palamosí intuïa que podia ser titular «perquè l'Aleix s'entrenava poc a causa de la lesió, però, fins dijous no ho vaig saber». En aquest sentit agraeix el suport del vestidor: «M'ajuden en tot moment perquè hi ha una gran plantilla, però, sobretot hi ha una gran qualitat humana». Davant l'Ascó no es va passat de l'empat a zero i ell subratlla que «vam tenir algunes ocasions, però, ens vam enfrontar a un bon equip i l'empat ens fa estar contents».

Amb dos partits en el seu currículum a la Tercera Divisió, Marc Solé, desconeix si serà el titular a la Verneda davant el Júpiter aquest diumenge. «No ho sé, però, treballaré per ser-ho i estic preparat pel repte tot i els grans partits d'Aleix Manzano. Solé admet que el salt del juvenil a Tercera és important: «És una categoria molt dura».