Lionel Mess, gràcies al seu doblet al Celtic Glasgow, suma ja 9 dianes i apuntala el seu lideratge a la taula de màxims golejadors de la Lliga de Campions per sumar 100 gols entre Mundial de Clubs, Supercopa d'Europa i Lliga de Campions. El retorn de Messi a una alineació del Barcelona després de no jugar davant el Màlaga el cap de setmana va anar molt bé al seu equip i al jugador argentí, que va aconseguir un registre històric en partits internacionals.

Messi no va fallar en la seva cita amb el gol, va donar la victòria al quadre blaugrana i amb una diana en la primera part davant el Celtic després d'una gran assistència de Neymar i un altre a la segona de penal va confirmar el seu gran moment a Europa. Els seus companys a la davantera blaugrana, Luis Suárez i Neymar, porten dos gols cada un. L´uruguaià ahir va enviar una pilota al pal, en els últims instants del partit, i a la primera part va rematar de cap una gran centrada de Messi que el porter local va rebutjar de forma espectacular.

Messi no va ser l'únic a triomfar en la cinquena jornada de la fase de grups. També va brillar el jugador del Borussia Dortmund Marco Reus, que va aconseguir un triplet davant el Legia Varsòvia. Després de quatre jornades de sequera, el futbolista alemany va fer un salt en la classificació. El Barça ja se centra ara en el següent repte, la visita a la Reial Societat (diumenge, 20.45), amb la urgència de no poder fallar.