El davanter argentí Leo Messi va evitar parlar de la seva renovació en un acte publicitari d'Adidas en el qual va participar. L'estrella blaugrana només va haver de respondre a les preguntes d'un presentador, ja que no es van acceptar qüestions dels periodistes assistents. Cal recordar que recentment s'ha publicat que el davanter argentí no té cap pressa per renovar el seu contracte amb el Barcelona, que expira el 2018.

Messi va assegurar que el Barcelona no depèn d'un sol futbolista, ja que té «un planter amb jugadors molt importants», i, en aquest sentit, va destacar que està jugant en el «millor equip del món».

Pel que fa al proper partit amb la Reial Societat, el davanter va assegurar que contra l'equip entrenat per Eusebio Sacristán és molt important sumar el triomf per no perdre de vista el Reial Madrid, líder de la classificació amb quatre punts d'avantatge respecte el Barcelona.

«És un equip que està jugant molt bé, que està lluitant pels llocs europeus. És un estadi en què no guanyem, que se'ns complica. Serà un partit dur en el qual no podem estar malament perquè necessitem guanyar tal com està la classificació», va recordar l'estrella argentina.