n Un doblet de Cristiano Ronaldo va donar una nova victòria al Real Madrid en lliga. Els blancs, però, van mostrar una baixada a nivell físic important davant un Sporting que va merèixer un millor resultat al Santiago Bernabéu.

Els homes de Zidane es mostraven desgastats després dels exigents partits a Lisboa i al Vicente Calderón, davant un Sporting que no va tenir complexos i que podria haver-se avançat al marcador en un error de Danilo en el primer minut de joc.

La primera aproximació dels blancs a l'àrea rival va acabar amb un penal comès per part d'Isma López sobre Lucas Vázquez que Cristiano es va encarregar de transformar per situar-se com a màxim golejador de la competició. A partir del gol, el Reial Madrid va poder comprovar que amb poca continuitat que donés al seu joc generava problemes a la defensa de l'Sporting. Per la seva part, els d'Abelardo seguien la seva lluita i Rachid enviava un xut que sortia prop del pal.

Els blancs seguien generant perill de forma intermitent, i Cristiano va marcar el segon en una centrada de Nacho. Els dos gols d'avantatge en el marcador van condemnar el Madrid, que veia com l'Sporting arribava cada vegada amb més perill fins que un error de Modric a la sortida de la pilota el va aprofitar Carmona per empatar el partit.

A la represa els dos conjunts van disposar d'ocasions per marcar i l'Sporting va fallar un penal llançat per Cop i va desaprofitar una gran ocasió per puntuar al Santiago Bernabéu.