n L'Espanyol va encadenar ahir el setè partit sense conèixer la derrota a la Lliga i va estrenar, davant el Leganés (3-0), el marcador de victòries a Cornellà-el Prat, amb tres fogonades de Gerard Moreno i Piatti (2) en el segon temps. Als cinc minuts d'iniciar-se la segona part l'equip de Quique Sánchez Flores va deixar el matx encarrilat amb dos gols, del davanter català i de l'extrem argentí, que van acabar amb les il·lusions d'un Leganés mancat d'idees en atac.

A la primera meitat, semblava que els catalans eren capaços de trobar un xic de fluïdesa en el seu joc, però va resultar ser un miratge. El Leganés, ben posicionat a la gespa, també buscava alguna esquerda en la defensa blanc-i-blau gràcies a la clarividència de Gabriel a la mitja punta. A la represa, Quique Sánchez Flores va substituir un discret Reyes i va fer entrar en el seu lloc Felipe Caicedo. Més artilleria per canviar el matx. I així va ser com en cinc minuts l'equip català va deixar el partit gairebé vist per a sentència amb més arribada que joc.

El primer va ser obra de Gerard Moreno. Va centrar Jurado des de dreta, la pilota va quedar morta a l'àrea petita i el davanter català va donar mostres del seu olfacte amb un xut potent. El gol va deixar sense resposta el quadre madrileny que, sense temps a restablir l'ordre mostrat en els primers 45 minuts, va veure com Piatti anotava el segon al minut 50.

Garitano va buscar reduir el desavantatge donant entrada a Guerrero i Machís, però l'Espanyol, molt sòlid darrere, no va permetre ensurts. A la contra, Piatti, al minut 86, va tancar el partit amb un xut creuat després de controlar una llarga assistència de Víctor Sánchez (3-0).