El Llagostera ha salvat un punt en la visita del Badalona al Nou Estadi de Palamós. El partit ha estat marcat pels tres gols anu·lats als locals (dos a Manel i un a Rubén) i pel fet que els blaugranes han anat per dues vegades per sota en el marcador tot i haver tingut ocasions per avançar-se. El Badalona, que lluita a la zona alta, s'ha avançat al minut 34 en una acció d'Agudo. Abans el col·legiat no havia donat per bo un gol de Manel per un possible fora de joc. Els locals han tornat a topar amb l'àrbitre a l'inici de la segona part quan tampoc ha pujat al marcador un altre gol del davanter cedit pel Girona, en aquesta ocasió per una posició antireglamentària de Rubén. L'empat ha arribat al minut 54 en una jugada d'estratègia que ha aprofitat Marc (1-1). El Llagostera s'ha estirat en busca de la victòria i s'ha trobat amb un altre gol anul·lat, en aquest cas, a Rubén, de vaselina. En la recta final el Badalona ha fet l'1-2 a cinc minuts per acabar el partit, obra de Gerard Oliva. Tot i això l'equip d'Oriol Alsina ha anat en busca de la igualada fins la darrera jugada, i ha tingut premi. Quan ja es complien els tres minuts d'afegit, i després d'un servei de banda molt llarg al centre de l'àrea, Samu ha pogut afusellar el porter Morales per sumar un punt gràcies al 2-2.