Una afluència d'espectadors històrica, amb més de cinc mil persones a Fontajau amb gent dreta a la part alta i cadires a peus de pista, no ha servit a l'Spar Citylift Girona per mantenir la seva condició d'invicte perdent contra el seu primer partit de la temporada contra un Perfumerias Avenida.

L'equip que entrena Miguel Ángel Ortega ha fet valer la combinació de l'enorme talent de la seva plantilla -des dels triples Milovanovic per mantenir-se vives en el primer temps a l'exhibició d'Elonu per marxar en el marcador en el tercer quart- amb l'habitual guió del tècnic de l'Hospitalet, defensiva agressiva i 2x1 per forçar pilotes perdudes, i s'ha emportat el partit per 9 punts de diferència (76-85). Un resultat que canvia el lideratge de la Lliga que passa ara a mans del Perfumerías amb el mateix balanç que les gironines, 9 victòries i una derrota.

Tot i arribar de perdre de quinze punts ja entrat el darrer quart, l'Uni no ha tirat la tovallola i s'ha posat primer a vuits, després d'un bàsquet de Silva, però el privilegiat canell d'una pivot com Milanovic i el talent d'Elonou han impedit que les gironines tinguessin opcions de capgirar un partit en el qual se'ls hi ha començat a fer de nit en atac a la part final del segon quart.

En aquells moments, amb una Leo Rodríguez espectacular, l'Spar Citylift Girona ha arribat a anar catorze punts per davant (35-21, després d'un triple de la canària), però Salamanca, que fins aquell moment només vivia de l'encert de Milovanovic, ha aconseguit començar a treure més rendiment del particular llibre d'estil d'Ortega. Un grapat de pilotes recuperades de l'equip castellà han acabat amb molts bàsquets fàcils (39-38).

Després del descans, el Perfumerías ha continuat en la mateixa línia però, amb l'agreujant per als interessos gironins, que amb el marcador igualat Elonu ha agafat molta confiança per liderar el Perfumerías Avenida en un tercer quart que ha fet molta pujada per a l'Uni. Un 9-25 en deu minuts que ha convertit la victòria en missió impossible per a les gironines que, anant quinze punts per sota en el marcador, ja no han estat capaces de tornar a capgirar la situació tot i l'ajuda dels cinc milers d'espectadors de Fontajau.

En els últims minuts, amb Rosó Buch jugant de base, les gironines s'han arribat a posar a sis punts, després d'un bàsquet de Silva, però el talent de Milovanovic i Elonu, a més del cervell de la veterana base de Montgat, han evitat que l'Uni pogués somiar a culminar la remuntada.