n La Jonquera va encaixar ahir a Manlleu la quarta derrota consecutiva. Després de perdre contra els tres primers equips de la classificació, els d'Axel Vizuete no van poder revertir la dinàmica a Osona, on es van trobar amb un gol en contra molt aviat que els va trastocar tots els plans i, aleshores, els gironins no van poder reaccionar. El duel no podia començar de la pitjor manera possible ja que el Manlleu, mitjançant Jordi Aumatell, va aconseguir batre Montero a la primera arribada perillosa per marcar l'únic i definitiu gol del partit. Un gol que «ens ha condicionat», tal com afirmava el tècnic Axel Vizuete.

A la primera part i ja amb el marcador favorable al conjunt manlleuenc, el partit va ser molt igualat i amb arribades per part de tots dos equips, tot i que cap amb clar perill de gol. A mesura que van passar els minuts, però, va ser el conjunt fronterer qui es va apoderar de l'esfèrica i va tenir major possessió de la pilota.

A la represa i davant la falta de gol que evidencia l'equip en les últimes jornades, Vizuete va donar entrada a Marc Vilà per, al costat de Juanpi, l'últim fitxatge de l'equip, intentar trencar la teranyina defensiva del Manlleu per buscar el gol de l'empat.

De fet, durant tota la segona part La Jonquera va viure en camp contrari intentant trobar el camí del gol però ahir tampoc era el dia i l'equip va consumar una nova derrota. Diumenge que ve, una nova oportunitat. L'Ascó, un rival perillós, visita Les Forques.