ddg girona

n El duel entre els filials del Girona i del Llagostera va acabar AMB derrota local. Els gironins van sortir molt més apagats i van jugar a remolc del control del joc del llagosterencs. El Girona va posar dos gols al marcador als minuts finals però els van servir de ben poc davant els tres gols visitants, dos dels quals pocs minuts abans.

masnou - farners

joan gispert el masnou

n La primera part del partit va estar dominada clarament pel Farners. Fruit d'aquest domini, Litus, amb un xut ajustat al pal, va obrir el marcador. Els de Santa Coloma podrien haver marxat al descans amb un avantge més ampli, però Toni Rossell i Nierga no van poder materialitzar les ocasions de què van disposar. El Masnou només va gaudir d'una ocasió clara, però la falta llançada per Romero la va aturar Blanquera.

A la represa els locals van sortir més endollats. En un llançament de córner Castillo va rematar lliure de marca al fons de la porteria. En el darrer terç de partit, tots dos conjunts van disposar d'ocasions per desfer l'empat, però aquest no va arribar.

Vist el joc ofert per uns i altres, l'equip selvatà va perdre dos punts en comptes de guanyar-ne un.

ddg lloret de mar

n El Lloret va golejar l'Hermes (4-0) i trenca la ratxa de tres partits sense guanyar a la lliga de Primera Catalana. Els locals van fer un partit rodó dominant els 90 minuts de partit. A la primera part es va veure un joc amb molta intensitat per part dels dos conjunts però l'encert golejador el van tenir els nois de Gómez. L'equip gironí va disputar un partit molt seriós defensivament sense facilitar ocasions als visitants. Amb aquest resultat, el Lloret se situa tercer, empatat a punts amb el segon classificat. El pròxim partit es disputarà al Municipal de Llagostera.