n Tothom coincideix a destacar la dificultat d'encadenar dues victòries seguides a la Lliga 1,2,3, i encara més guanyant en dos desplaçaments consecutius. Això és el que va fer ahir el Girona FC a El Alcoraz, sumar 9 punts de 9 possibles en la que ja és la millor ratxa de l'equip de Pablo Machín des de principi de temporada. Amb els triomfs davant UCAM Múrcia, Lugo i Osca a més igualen les ratxes de Llevant, Lugo i Còrdova i queden a només una de les quatre que el Sevilla Atlètic va acumular entre la 9a i 12a jornada. En el cas dels gironins cal destacar a més que únicament ha perdut un dels últims onze partits disputats (Rayo), cosa que explica per què ocupa el segon lloc a la classificació. En aquests 3 partits el conjunt de Montilivi ha marcat sis gols i n'ha rebut dos.

Entre tots els que han arribat als tres partits seguits guanyats, el Girona i el filial del Sevilla són els únics que ho han aconseguit amb dues victòries fora de casa, ja que la resta havien sumat dos dels tres triomfs totals com a locals. Aquest mateix any els gironins ja havien tingut l'oportunitat d'arribar a aquesta xifra, però l'empat al Ramón de Carranza ho va impedir. Un cop assolida aquesta xifra, l'equip de Pablo Machín tindrà l'oportunitat davant de la UD Llevant d'igualar el millor registre de la temporada amb una victòria que a més deixaria el lideratge provisionalment a 1 punt.

La pluja «salva» Roger

Més enllà de rècords i ratxes la visita del Llevant a Montilivi és una magnífica oportunitat per al Girona de retallar diferències amb el que és el rival més directe que tenen a la classificació. El conjunt valencià arribarà a la cita després de no haver pogut jugar el seu partit contra el Rayo Vallecano per la forta pluja caiguda ahir a València, cosa que en certa forma ha afavorit l'equip de Juan Ramón López Muñiz, i de manera especial el seu màxim realitzador, Roger Martí. El davanter acumula quatre targetes grogues i en cas d'haver jugat i veure'n una més s'hauria perdut el duel de diumenge.