L'Espanyol comença aquesta nit (21.00, BeIn LaLiga) la seva aventura a la present edició de la Copa del Rei després de mostrar la seva millor versió lliguera golejant el Leganés, encara que al davant tindrà un Alcorcón il·lusionat amb una competició que li ha donat prestigi els últims anys i a la qual arriba reforçat moralment.

Respecte a l'anterior convocatòria de Lliga, són baixa al quadre blanc-i-blau el davanter Gerard Moreno, l'extrem argentí Pablo Piatti i els migcampistes Jurado i Javi Fuego. Tots ells, futbolistes habituals a l'onze de l'entrenador Quique Sánchez Flores, són absències per motius tècnics. El preparador madrileny, d'una altra banda, podrà comptar amb els laterals Víctor Álvarez i Javi López, el migcampista Salva Sevilla i l'extrem paraguaià Hernán Pérez, baixa per sanció contra el Leganés.

L'Alcorcón arriba al duel reforçat després de golejar l'Oviedo a la Lliga (5-1). El tècnic Julio Velázquez aprofitarà l'eliminatòria per donar minuts als seus futbolistes menys habituals.