n L'entrenador i director esportiu del Palamós, Joan Mármol, vinculat durant un munt d'anys al planter del club baixempordanès, es mostra molt orgullós de l'excel·lent temporada dels seus homes. Cinquens i amb els mateixos punts que el quart classificat Ascó aquest primer tram de campionat ha servit també per veure un grapat de joves del planter vestint la samarreta del primer equip. El fet de poder donar oportunitats a joves de la casa, sense anar més lluny, després de la victòria de diumenge passat al camp del Júpiter (1-3), enorgulleix també Mármol. «M'agradaria destacar que hem acabat el partit en un camp complicat amb un porter en etapa juvenil, Marc Solé i amb Biel Gasca i Èric Pimentel sortint des de la banqueta».

Segons l'entrenador palamosí, la trajectòria de l'equip a manca de tres partits per acabar la primera volta té molt de mèrit. «Tenim moltes limitacions, però de moment ens està sortint fantàstic». Com a mostra de l'aposta del club groc-i-blau cap als futbolistes de la base cal destacar que aquesta temporada fins a cinc joves del planter han fet el salt al primer equip. Es tracta de Biel Gasca, Èric Pimentel, lex Devia, el porter Marc Solé i Sergi Collell. Tots ells han disposat de minuts, excepte Àlex Devia, que durant bona part d'aquesta primera volta ha estat inactiu per culpa d'una lesió que l'ha privat de debutar. Segur que tots ells esperen aprendre de jugadors més veterans que ells, consolidats al primer equip i amb passat a la base com David Cano i Marc Medina.

Els palamosins reben aquest cap de setmana la visita del Santfeliuenc amb l'objectiu de seguir mirant d'aprop les posicions capdavanteres.