El Bordils s'ha imposat aquest vespre al filial del FC Barcelona al pavelló Blanc-i-Verd, aconseguint una victòria de prestigi que el manté en la zona tranquil·la de la classificació i el permet encarar amb més optimisme els propers partits. Tot i que Pau Campos, el tècnic, havia avisat que jugar contra els blaugranes era «tot un repte» per al seu equip, no havia descartat «fer-la ben grossa».

Tot i marxar al descans amb desavantatge d'un gol (12-13), el Bordils ha signat una magnífica segona meitat en la que ha arribat a tenir una renda de quatre gols (23-19, al minut 50). Els de Campos han sabut aguantar les diferències i els intents del seu rival per remuntar, i s'han acabat apuntant un triomf amb majúscules.