El Bordils va sumar un triomf d´aquells que es recorden durant anys. Els homes de Pau Campos es van imposar al Barça B, que es presentava a la cita com a segon classificat. Un matx molt intens del Bordils va permetre als gironins dominar un inici de matx amb pocs gols però amb molta intensitat. Al minut 10, el resultat era de 4-2 favorable als de casa.

Les defenses seguirien regnant en els següents minuts, en què els verd-i-blancs no deixaven que els blaugranes se n´anessin al marcador i mantenien la igualtat (8-8). Els darrers deu minuts de la primera meitat permetien al Bordils seguir viu en el partit amb intensitat, si bé un gol per sota al descans (12-13).

A la represa, els de Pau Campos van veure com el Barça B es posava per sobre fins a tres gols amunt. A partir de la segona meitat de la segona part, i realitzant un gran joc ofensiu i defensiu, els de casa van poder capgirar el resultat situant-se amb quatre gols d´avantatge a deu minuts per la conclusió del matx. Als darrers dos minuts, els blaugranes van retallar la renta a només dues dianes, però el triomf no va marxar del Blanc-i-Verd.

Un treball en el qual va estar molt correcte tot el conjunt gironí, però va destacar el porter Jordi Gonzàlez amb 18 aturades i la intensitat de Vilanova i Masmiquel.

«És una gran victòria per nosaltres, tant pel rival com pel moment en què arriba. Això ens ajuda a afrontar els propers partits amb molta il·lusió i confiança», assegura el tècnic Pau Campos que no va poder comptar amb els lesionats Prat, Masó i Palahí.