Amb un bagatge de set jornades consecutives sense perdre (ara ja són vuit) i sabent que venia de guanyar els dos últims partits que havia jugat a fora (Betis i Alabès), l´Espanyol va sortir ahir sense prejudicis al camp d´un Atlètic de Madrid que tenia la possibilitats d´empatar a punts amb el Sevilla i de retallar distàncies amb el Barça si guanyava. Per això, els de Simeone van anar per feina des del principi, posant el setge a la porteria defensada per Diego López, tot i que sense massa encert.

Griezmann i Godín van ser els encarregats de provar fortuna als primers cinc minuts, abans que Gabi gaudís d´una altra oportunitat passat el quart d´hora. De mica en mica, l´Espanyol va anar aguantant les embestides del seu rival i fins i tot va acostar-se un parell de vegades als dominis d´Oblak. Gerard Moreno, al 18 i al 41, va ser l´home més insistent de l´equip dirigit per Quique Sánchez Flores. En la segona, va tenir el gol a les seves botes però només la bona intervenció del porter de l´Atlètic el va evitar.

L´Espanyol començava a desesperar el seu rival, que es va llançar en tromba passada l´hora de partit. Abans, Leo Baptistao va obligar de nou Oblak a intervenir per mantenir les taules en el marcador. ­Carrasco, Gameiro i Griemzann es van treure la son de les orelles a mesura que el partit avançava, però cap d´ells va ser capaç de superar el precís dispositiu defensiu dels blanc-i-blaus. Aquell mateix que els ha permès aguantar gairebé 500 minuts sense encaixar un sol gol a la Lliga, on segueixen sumant.